Skip to content
Wij zijn JB Tubes

Over ons

JB Groep

JB Tubes BV

Mede door het groeiende aantal (aan)vragen naar stalen buis, pijp en cilinder gerelateerde componenten is JB Tubes BV in 2016 opgericht als aanvulling op het reeds complete hydrauliek pakket van JB Hydraulics BV.

Naast ons zeer uitgebreide pakket hydrauliek leidingbuis (koolstof- en roestvast staal), zijn wij in staat om diverse kwaliteiten hardverchroomde assen,warmgewalste- en koudgetrokken buizen (naadloos en gelast) te leveren. Dezelfde buizen kunnen wij als cilinderbuis leveren in een geboord/gehoonde uitvoering (H8/H9).

Wij werken samen met gerenommeerde handelaren en leveranciers die beschikken over de door keurinstanties vereiste approvals, waardoor wij in staat zijn de markt wereldwijd te bedienen.

JB Hydraulics BV

JB Hydraulics BV is gevestigd te Sliedrecht op industrieterrein “Noord-Oost Kwadrant” aan de A15. Deze locatie is gekozen vanwege de goede bereikbaarheid vanuit diverse richtingen.

De kracht van JB Hydraulics BV bestaat uit een gedreven team medewerkers die u op het gebied van hydrauliek componenten goed kan adviseren, welke onderdelen u het best kunt gebruiken, om optimaal gebruik te kunnen maken van uw systeem.

Vanuit een modern bedrijfspand met alle faciliteiten kunnen we uw opdracht snel en accuraat verzorgen. Uw orders kunnen we voorzien van eigen klantnummers of verpakkingsmateriaal zodat, als u moet doorleveren, uw handling tot een minimum beperkt wordt. Tevens kunnen we orders die over langere periodes geleverd moeten worden voor u op voorraad houden, tot het moment dat u ze nodig heeft en zodoende uw magazijnopslag tot een minimum beperkt blijft.

JB Rubber & Industrie BV

JB Rubber & Industrie BV is opgericht in 1999 als aanvulling op het hydrauliekpakket van JB Hydraulics BV.

Vooral in de scheepsbouw en in de baggerindustrie, 2 belangrijke afzet segmenten, vullen deze beide pakketten elkaar goed aan.

JB Rubber & Industrie BV is toeleverancier van Industriële rubberproducten en toebehoren, o.a. rubberplaatmateriaal, industrie- en kunststofslang, slangentoebehoren, afdichtingsprofielen, trillingdempers en rubber compensatoren.